martes, 12 de octubre de 2010

Alguns artistes de refèrencia

La obra de tota persona, així com el seu estil y forma té sempre una base: Els personatges que admira i que l'han influenciat artísticament. Aquí van alguns dels meus:


Josep Fontcuberta

El fotògraf català contemporani més conegut internacionalment. Més per la seva labor de filòsof de la fotografia que per les seves aptituds artístiques. En evolució constant, Fontcuberta tracta de redifinir el concepte de fotografia en el món actual. Atribuint-li un paper actiu i efímer, el de fotos gairebé "orgàniques" en contraposició al model monolític de captura per la posteritat que encara domina.

Terry Richardson

La polèmica és el seu estil. Molt qüestionat a l'hora de fer fotografia de moda per la seva escassa tècnica. No obstant aquest any se li va encàrregar el famós calendar Pirelli, senyal que marca una diferencia en el sector. Fotografia espontània, propera, relaxada, divertida i provocativa.

Peter Lindberg

Possiblment el fotògraf de moda més important en l'actualitat. Ha treballat per totes les grans marques i amb totes les grans models. Amb un estil definit, vanguardista i precís, actualment es troba immers en interessants projetes artístics a nivell personal.

Henri Cartier Brensson

El gran mestre, aquest fotograf amb ànima de pintor és considerat com un dels grans. Sempre buscant l'espontaneïtat i amb un domini aclaparador de la composició es possiblement el fotògraf més influent de la història.

No hay comentarios:

Publicar un comentario